Tipsa någon om denna sida Visa innehållsstruktur för webbplatsen
Service & Reservdelar
 
Du har köpt en Honda på grund av vad det är. Honda kvalitet. Honda prestanda. Honda tillförlitlighet. Den finaste produkt du kan äga. Så när det är dags att byta ut Honda delar, nöj dig inte med en kopia när du kan köpa originalet.
Om du ska byta ut eller uppgradera en befintlig del, se till att du bara använder Hondas originaldelar.
 
 

Se efter din HONDA som ett PROFFS

PRO Honda sortimentet ger dig ett större urval av produkter att hålla din Honda i utställningsskick. 

Oavsett om du äger en Honda bil eller motorcykel är chanserna stora att ni vill att den skall se ut och fungera som ny. 

Medan en härlig lyster i din färg, välpolerad aluminium och plastdetaljer i perfekt skick gör att ditt fordon ser bra ut, så gör det samtidigt att ditt fordon upprätthåller sitt värde också. Och när de produkter som gör att du kan hålla din Honda i perfekt skick bär PRO Honda logon, ökas värdet ytterligare. 

Välj vad som är bäst för dig och din Honda

PRO Honda produkterna är grupperade i tre huvudkategorier – Service & Underhåll, Rengöring & Puts och Montering & Reparation – så du kan enkelt välja vilken produkt som bäst uppfyller dina behov. 

Service & underhåll produkterna täcker en mängd krav, från en enkel tvätt för kåpglas/vindruta för sommaren till en tuff vinter version som kan fungera effektivt i temperaturer ner till -50 ° C. Området innehåller också rengöring, kylvätskor och kedjespray. 

Rengöring & puts täcker ett brett spektrum för att hålla allting allt i nyskick – hjul, däck, karosseri, läder, kedjor, motorer, plast, metall. Listan går vidare och omfattar varje tänkbart exponerad yta på en motorcykel. 

Montering & reparation innehåller produkter såsom fogmassa och lim och är för mer tekniskt kunniga ägare som gör en del av underhållet själva. 

Välj med förtroende

Naturligtvis med Hondas varumärke på etiketten, du kan vara säker på att varje PRO Honda produkt har testats fullt ut att vårda ditt fordon på bästa möjliga sätt och ge den kvalitet och tillförlitlighet som Honda är kända för. 

PRO Honda produkterna överensstämmer också fullt ut med alla europeiska och andra relevanta förordningar, och de är märkta med fullständigt innehåll, skyddsanvisningar och utförliga anvisningar på flera europeiska språk.  Och med ett företag som strävar efter att skydda vår planets naturresurser och miljö, så används inga miljöfarliga drivgaser används i någon Aerosolprodukt och så mycket som 99% av PRO Honda produkterna är biologiskt nedbrytbara. 

Ta PRO Honda på en testkörning

För att ge dig en smak av utbudet av PRO Honda och fördelar som de olika produkterna kan erbjuda både dig och ditt fordon, finns det ett startpaket tillgängligt.  Startpaketet innehåller: Bike Wash, Chain Cleaning Gel, Helmet och Windshield Cleaner, PTFE Chain Spray och en särskild Paint And Plastic Polish Spray.

PRO Honda startpaket är tillgängliga från auktoriserade Honda återförsäljare, som också kommer att kunna erbjuda alla de råd och hjälp du behöver för att få ut det mesta från produkterna!

Mer information? Kontakta din lokala Honda återförsäljare.